Gratis ClubKeuring

Het unieke van Clubzeker is de ClubKeuring. Wat doet de ClubKeuring voor uw sportvereniging?

De ClubKeuring levert u een uitgebreid (bouw)technisch rapport van uw vereniging. Niet alleen wordt de accommodatie geïnspecteerd, maar ook de machines, mechanische installaties en elektrische installaties. Lees hier hoe andere sportverenigingen de ClubKeuring hebben ervaren.

Een tweede onderdeel van de ClubKeuring is de analyse van de voorwaarden van uw verzekeringen. In de voorwaarden staan vaak aanwijzingen opgenomen die de sportvereniging moet opvolgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een jaarlijkse inspectie van de brandblussers, inspectie van de machines, et cetera. Indien de sportvereniging zich daar niet aan houdt, kan in geval van schade de verzekeraar een schadeloosstelling weigeren. Met de ClubKeuring zijn dergelijke risico’s verleden tijd. Dat hoort ook bij uw verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid als sportbestuur(der).

Natuurlijk is deze ClubKeuring niet goedkoop. Toch wil Clubzeker de ClubKeuring gratis aanbieden aan onze klanten. De waarde van de ClubKeuring bedraagt € 375,-.

ClubZeker Stappenplan

  • een quick-scan van uw premievoordeel
  • een gratis gedegen (bouw)technische inspectie van uw accommodatie (ClubKeuring);
  • een professionele analyse van de voorwaarden van uw verzekeringen;
  • een maatwerkvoorstel voor uw (sport)verzekeringen, gebaseerd op de complete analyse.

Vraag de quick-scan van uw premievoordeel en uw ClubKeuring hier aan.

Wilt u weten welke risico's uw club loopt?

Vraag de gratis ClubKeuring ook aan uw voor club.