ClubVeilig online alarmsysteem: altijd op de hoogte

Het gebruik van een alarmsysteem met doormelding is een voorschrift van onze verzekeraar. In samenwerking met WoonVeilig biedt ClubZeker een draadloos alarmsysteem dat uw accommodatie beschermt tegen inbraak, brand en vandalisme.

Inhoud van het pakket

 • Huiscentrale met luide sirene (104dB) met accu voor 8 uur noodstroom
 • 2 raam en deurcontacten
 • 2 bewegingsmelders
 • 2 afstandsbedieningen
 • Rookmelder
 • Bedieningspaneel met pincode
 • Beveiligingsstickers
 • Buitencamera

Monitoring & Security updates

Het is fijn om te weten dat het alarmsysteem goed werkt. ClubVeilig controleert de goede werking 24 uur per dag. 365 dagen per jaar. Daarnaast houden de technici van ClubVeilig in de gaten of de laatste standaarden op het gebied van ICT-beveiliging zijn geïmplementeerd. Het ClubVeilig alarmsysteem is gecertificeerd door het onafhankelijke onderzoeksinstituut voor IT beveiliging uit Duitsland (AV test).

Uw vereniging ontvangt een korting van maar liefst 23%  

Klanten van ClubZeker betalen slechts € 629,– (inclusief btw en professionele installatie). De normale prijs is € 771,85.

Voor slechts € 100,– extra wordt het systeem uitgebreid met HD binnen-camera mét nachtzicht.

Beveiligingsdiensten

De maandelijkse kosten bedragen € 12,95  bij doormelding aan vrijwilligers. De maandelijkse kosten voor beveiligingsdienst Alarmwacht – doormelding aan beveiligingsexperts – zijn € 18,95.

Online alarmsysteem: altijd op de hoogte

Bij een alarm bellen en sms’en ze direct. Naar uw mobiel, werktelefoon of vaste telefoon van één van de bestuursleden. U kunt in totaal 6 telefoonnummers opgeven die via een app, telefonisch of sms een alarmmelding ontvangen.

Alles online besturen. Overal en altijd

Bent u vergeten het alarmsysteem aan te zetten? Geen probleem. U zet het eenvoudig alsnog op afstand aan via internet of met de WoonVeilig app voor Android of IOS (iPhone of iPad). Waar u ook bent. 24 uur per dag.

Op het juiste moment, alarm automatisch aan!

Het in- en uitschakelen van het alarmsysteem kan op 4 verschillende manieren; via  afstandsbediening(en), pincode, app of computer. Met het slimme weekschema gaat het ClubVeilig alarmsysteem altijd op het vooraf ingestelde tijdstip (gedeeltelijk) aan.

Voor het gebruik van de pincode of de afstandsbediening is het nodig fysiek op locatie te zijn, via de app of computer kan (na correct inloggen) vanaf elke locatie het alarm in- of uitgeschakeld worden. Afstandsbedieningen kunnen in grotere aantallen worden uitgegeven.

Zo is uw vereniging altijd goed beveiligd, zonder dat je er over hoeft na te denken. Ideaal!

 

Alarm aan, direct gewaarschuwd bij open deur of raam!

Zijn alle ramen wel afgesloten? Met de ClubVeilig deur/raamcontacten word je direct gewaarschuwd als uw het alarm aan zet terwijl er nog een deur of raam openstaat. Zo weet u zeker dat de sportvereniging goed is beveiligd als u de deur achter u dicht trekt.

Extra features

 • open deur melding bij inschakelen alarm waarbij de naam van de betreffende deur wordt vermeld
 • het is mogelijk via een schema om het alarm automatisch in te schakelen, uit veiligheidsoverwegingen is automatisch uitschakelen niet mogelijk
 • er kan gekoppeld worden met slimme verlichting en/of thermostaten en daardoor wordt het licht uitgaat en de temperatuur automatisch lager gezet als het alarm wordt ingeschakeld.

Wilt u meer informatie of uw bestelling doorgeven? Stuur een mail naar: info@clubzeker.nl.

Nu offerte aanvragen

Wilt u ook een goedkopere, betere en completere verzekering voor uw sportvereniging?

Doe de gratis vergelijking