Actie: Woonveilig alarmsysteem

Het gebruik van een alarmsysteem met doormelding is een voorschrift van onze verzekeraar. In samenwerking met WoonVeilig biedt ClubZeker een draadloos alarmsysteem dat uw accommodatie beschermt tegen inbraak, brand en vandalisme. Deze professionele alarminstallatie maakt gebruik van een digitale alarmcentrale en meldt onraad bij vrijwilligers. Zij kunnen desgewenst in actie komen en/of de politie bellen.

Klanten van ClubZeker betalen slechts € 687,– (inclusief btw en installatiekosten). De normale prijs is € 941,75. Uw vereniging ontvangt een korting van maar liefst 27%.

Het in- en uitschakelen van het alarmsysteem kan op 4 verschillende manieren; via  afstandsbediening(en), pincode, app of computer.

Het systeem hanteert een maximum van 6 gebruikers, zij kunnen in- en uitschakelen met een eigen unieke pincode, of een inlog voor de app of computer.

Voor het gebruik van de pincode of de afstandsbediening is het nodig fysiek op locatie te zijn, via de app of computer kan (na correct inloggen) vanaf elke locatie het alarm in- of uitgeschakeld worden.

Afstandsbedieningen kunnen in grotere aantallen worden uitgegeven.

Extra features;

  • open deur melding bij inschakelen alarm waarbij de naam van de betreffende deur wordt vermeld
  • het is mogelijk via een schema om het alarm automatisch in te schakelen, uit veiligheidsoverwegingen is automatisch uitschakelen niet mogelijk
  • er kan gekoppeld worden met slimme thermostaten en daardoor wordt de  temperatuur automatisch lager gezet als het alarm wordt ingeschakeld.

Wilt u meer informatie of uw bestelling doorgeven? Stuur een mail naar: info@clubzeker.nl.

Wilt u ook een goedkopere, betere en completere verzekering voor uw sportvereniging?

Doe de gratis vergelijking