Over ClubZeker

Ons team (vlnr): Kasper Huizinga, Jelte Buikema, Gerda Miedema (administratie) en Iwan ter Huurne (keurmeester ClubKeuringen).

Historie

ClubZeker is in 2016 gestart met een pasklaar verzekeringsproduct voor sportverenigingen met normale premies die structureel zo’n 30% lager liggen dan de premies van grote verzekeraars als Interpolis en Nationale Nederlanden. De voorwaarden van ClubZeker zijn de meest uitgebreide in de markt. Inmiddels bestaat ClubZeker 5 jaar. Wij hebben nog nooit de premies verhoogd, daar is nimmer aanleiding toe geweest. Gezien de ontwikkeling van ClubZeker verwachten we dat ook in de toekomst niet te hoeven doen.

Wie zijn de initiatiefnemers?

ClubZeker is opgericht door Jelte Buikema en Kasper Huizinga, beiden behept met Noordelijke nuchterheid en gepokt en gemazeld in verzekeringsland. En met een flinke affiniteit met sport.

Jelte Buikema

Jelte Buikema is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsspecialist die al ruim 20 jaar in de financiële dienstverlening actief is. Jelte heeft veel werkervaring opgedaan bij grote financiële dienstverleners als Unigarant, Univé en ABN Amro Verzekeringen op het gebied van marketing en productontwikkeling.

Kasper Huizinga

Kasper Huizinga is, net als Jelte, onafhankelijk verzekeringsspecialist, en al 26 jaar actief in de sector. Heeft gewerkt bij Nationale-Nederlanden, AGIS en Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds. Is als ondernemer sinds 2000 actief. Is o.a. bestuurslid geweest van Hockeyvereniging Leeuwarden en heeft als scheidsrechter gefloten voor de KNHB.

Hoe kan ClubZeker de laagste premies bieden in combinatie met de beste voorwaarden?

Sportvereniging is geen horeca

Grote verzekeraars zien sportclubs als voltijds horecabedrijf en de schadelast in de horeca is erg ongunstig. Daar betaalt de breedtesport – uw sportvereniging – dus aan mee.

Vrijwilligerscultuur

De inzet van vrijwilligers bij sportverenigingen draagt bij aan de lage schadelast: veel kleine schades worden door vrijwilligers gerepareerd. Onze verzekeringsmaatschappij AXA Sport & Leisure hoeft deze schades niet te betalen en hierdoor kunnen we zeer scherpe premies blijven bieden.

Verzekeringsmaatschappij AXA Sport & Leisure gespecialiseerd in breedtesport

ClubZeker werkt samen AXA Sport & Leisure. AXA behoort tot één van de grootste verzekeraars ter wereld. Ze hebben een eigen sportdesk en begrijpen dat het in de breedtesport heel anders werkt dan in de horeca. AXA ziet ook de grote waarde van vrijwilligers bij sportclubs. En dat ziet u als klant terug in de premie.

700+ verenigingen gingen u voor

Sluit je aan bij de nieuwe manier van verzekeren voor sportverenigingen en vraag de gratis vergelijking aan.