15% korting op lezing Hans Nijland

Hans Nijland, 23 jaar lang algemeen directeur geweest van FC Groningen, is per 1 september 2023 ambassadeur van ClubZeker.

Hans Nijland en de oprichters van ClubZeker delen veel dezelfde opvattingen. Een nuchtere manier van zaken doen, doen wat je belooft en staan voor de kwaliteit van het aanbod zijn een paar gemeenschappelijke kwaliteiten.

Nijland geeft jaarlijks veel lezingen bij amateur sportverenigingen, en kan levendig vertellen over zijn tijd bij FC Groningen. Daarbij blijft niet onvermeld het binnenhalen van Luis Suarez, de parel uit Uruguay. De carrière van Suarez is bekend: FC Groningen, Ajax, Barcelona, Atletico Madrid, met als eindstation een mooie club in Zuid-Amerika. Hans Nijland stond aan de wieg van die carrière.

Klanten van ClubZeker krijgen 15% korting op een lezing

Naast zijn optredens als spreker is Hans Nijland ook voorzitter van voetbalvereniging HSC te Sappemeer. Nijland heeft niet alleen een visie op de topsport, maar zeer zeker ook op de amateur breedtesport en deelt die graag.

Hans Nijland is ook bij ClubZeker te boeken voor een lezing. Klanten van ClubZeker krijgen op de kosten van de lezing 15 procent korting. Stuur een mail naar info@clubzeker.nl en Hans Nijland neemt contact met u op voor tijd, plaats en kosten.

Hans Nijland, voormalig directeur van FC Groningen is per 1 september 2023 ambassadeur van ClubZeker.