Extra services van ClubZeker

Om het sportbestuurders zo gemakkelijk mogelijk te maken biedt ClubZeker een scala aan extra services, besparingstips en slimme, voordelige oplossingen voor uw sportvereniging.

ClubKeuring

Onze keurmeester werkt op uw sport locatie een checklist af van ruim 200 punten. Uw sportvereniging ontvangt een verslag waarin de ClubKeuring een objectief beeld schetst van de risico’s die uw vereniging loopt. De wettelijke eisen en punten die voor de verzekeraar van belang zijn worden ook kenbaar gemaakt. Het verslag levert altijd een positieve bijdrage aan veiliger sporten en slimmer aan schadepreventie doen. De ClubKeuring wordt ieder vijf jaar uitgevoerd en is voor klanten kosteloos.   Er wordt naar verschillende aspecten gekeken tijdens deze keuring: Wat zijn de voorschriften van de verzekeraar? Wat zijn de tips die uw vereniging…

ClubHuisTaxatie

Als uw sportvereniging overstapt naar ClubZeker zorgen wij voor een actuele vaststelling van de herbouwwaarde van uw accommodatie. Dit doen we om onderverzekering te voorkomen. Deze officiële taxatie – volgens artikel 7:960 BW – wordt uitgevoerd door erkende register vastgoed taxateurs, bekend met de breedtesport en het bouwen van sportaccommodaties. De ClubHuisTaxatie wordt iedere vijf jaar uitgevoerd en is kosteloos voor klanten van ClubZeker.

Gratis overstap service

De meeste verzekeringen hebben een looptijd van één jaar en zijn maandelijks opzegbaar. Uw overstap naar ClubZeker regelen wij voor u. Naadloos. Want als uw vereniging overstapt naar ClubZeker dan zeggen wij gratis uw huidige verzekeringen op. En met één maand opzegtermijn is dat vlot geregeld.  

Gemak en persoonlijke aanpak

Sportbestuurders zetten zich in op vrijwillige basis. ClubZeker zorgt daarom voor gemak en een persoonlijke aanpak. Dat is prettig als u korte lijntjes wilt met uw verzekeringspartner. Wij staan voor u klaar en u kunt ons altijd bellen op onze mobiele nummers. Tijdens kantoortijden, maar ook ’s-avonds en in het weekend.

15% korting op lezing Hans Nijland

Hans Nijland, 23 jaar lang algemeen directeur geweest van FC Groningen, is per 1 september 2023 ambassadeur van ClubZeker. Hans Nijland en de oprichters van ClubZeker delen veel dezelfde opvattingen. Een nuchtere manier van zaken doen, doen wat je belooft en staan voor de kwaliteit van het aanbod zijn een paar gemeenschappelijke kwaliteiten. Nijland geeft jaarlijks veel lezingen bij amateur sportverenigingen, en kan levendig vertellen over zijn tijd bij FC Groningen. Daarbij blijft niet onvermeld het binnenhalen van Luis Suarez, de parel uit Uruguay. De carrière van Suarez is bekend: FC Groningen, Ajax, Barcelona, Atletico Madrid, met als eindstation een…

Stormprotocol

  Wees goed voorbereid: Wat te doen bij storm? Als door nationale media storm (code oranje of rood) wordt aangekondigd, helpen we sportverenigingen graag de schade zoveel mogelijk te voorkomen. Daarvoor hebben we een aantal nuttige tips. Deze tips helpen om ‘als een goed huisvader’ voor de sportaccommodatie, het clubhuis en de inventaris te zorgen. Het nalaten van sommige van die tips kan er toe leiden dat delen van schade niet worden vergoed. We hebben die tips ‘vet’ gedrukt, zodat u weet om welke het gaat.  

Preventietips

ClubZeker helpt u graag met preventietips om schade te voorkomen. We delen graag onze ervaring die we hebben opgedaan met het verzekeren van honderden sportverenigingen. Met hulp en inzet van vrijwilligers kan veel schade worden voorkomen. Het zijn vaak hele eenvoudige en voor de hand liggende acties die de schade kunnen voorkomen. Wees voorbereid op deze situaties. Zo levert iedereen zijn bijdrage en houden we gezamenlijk de premies laag.

ClubVeilig online alarmsysteem: altijd op de hoogte

Net als bij vrijwel alle verzekeraars is het gebruik van een alarmsysteem met doormelding een voorschrift. In samenwerking met WoonVeilig biedt ClubZeker een voordelig online draadloos alarmsysteem dat uw accommodatie beschermt tegen inbraak, brand en vandalisme en dat voldoet aan alle verzekeringseisen. U kunt live meekijken en bent altijd op de hoogte.   Vraag een gratis beveiligingsadvies aan   WAAR: een alarminstallatie zorgt ervoor dat een inbreker zich snel uit de voeten maakt. De schade beperkt zich hierdoor meestal tot maximaal € 2.000,–. OOK WAAR: zonder alarminstallatie zal een inbreker ongestuurd zijn gang gaan. De totale schade kan makkelijk oplopen…