Onderhoudsploeg van de maand

De vrijwilligers van een sportvereniging zijn niet alleen goud waard voor de verenging zelf, maar ook voor de verzekeraar. Immers, al het onderhoudswerk dat ze doen zal schade uitstellen, beperken of zelfs afstellen. Mede daarom is de gerapporteerde schade van sportverenigingen veel lager dan bij horecabedrijven. We zetten zo’n ploeg maandelijks in het zonnetje, en belonen dat dan ook graag met een dikke taart, met een welgemeend ‘dankjewel’!

ClubZeker bedankt deze vrijwilligers voor al het nuttige werk.

M.M.H.C. Voordaan

De vrijwilligers van M.M.H.C. Voordaan uit Groenekan zijn druk met de aanleg van een nieuw terras en fietsenstalling. Om hen te bedanken voor hun inzet heeft ClubZeker hen verrast met heerlijke taart.

VV Zuidland

In juni zijn de vrijwilligers van VV Zuidland de onderhoudsploeg van de maand. ClubZeker bedankt deze groep vrijwilligers van de onderhoudsploeg voor hun enorme inzet. Deze mannen zijn goud waard voor VV Zuidland. 

AV Passaat

Hans de Waard is coördinator van de onderhoudsploeg en zet zich al 23 jaar met hard en ziel in voor AV Passaat. Op Koningsdag ontving hij voor zijn inzet een koninklijke onderscheiding! ClubZeker bedankt Hans en uiteraard ook alle andere vrijwilligers van de onderhoudsploeg van AV Passaat.

VV Foreholte

In februari zetten we de vrijwilligers van VV Foreholte uit Voorhout in het zonnetje. Om hun inzet te waarderen bedankt ClubZeker hen met een lekkere taart. De vrijwilligers van VV Foreholte hebben ervan genoten. Deze mannen zijn niet alleen goud waard voor VV Foreholte ... ook ClubZeker is blij met deze toppers!

Hockeyclub Overbetuwe (HCOB)

De taart was echt heel lekker. Helaas missen er 3 leden van onze commissie op de foto. Zij waren verhinderd. De aankondiging van een lekkere taart heeft hen niet over kunnen halen… Maar we hebben ervan genoten!

Lion Boeijen (Accommodatiezaken Hockeyclub Overbetuwe)