Onderhoudsploeg van de maand

De vrijwilligers van een sportvereniging zijn niet alleen goud waard voor de verenging zelf, maar ook voor de verzekeraar. Immers, al het onderhoudswerk dat ze doen zal schade uitstellen, beperken of zelfs afstellen. Mede daarom is de gerapporteerde schade van sportverenigingen veel lager dan bij horecabedrijven. We zetten zo’n ploeg maandelijks in het zonnetje, en belonen dat dan ook graag met een dikke taart, met een welgemeend ‘dankjewel’!

ClubZeker bedankt deze vrijwilligers voor al het nuttige werk.

Jeu de Boules club Vlaardingen

Namens de onderhoudsploeg van de Jeu de Boules Club willen we onze dank uitspreken voor de heerlijke taart. Uw vriendelijke gebaar heeft onze wekelijkse bijeenkomst nog specialer gemaakt. We waarderen uw steun enorm. Bas de Koningh, secretaris

VV Maarssen

De vrijwilligers van VV Maarssen komen twee keer per week bijeen om hun club te helpen. ClubZeker bedankt deze groep vrijwilligers voor hun enorme inzet met een heerlijke traktatie.

AV NOP

Ook de onderhoudsploeg van AV NOP uit Emmeloord heeft genoten van de heerlijke taart. Bedankt voor jullie enorme inzet en al het nuttige werk voor deze prachtige atletiekvereniging. Oók namens de verzekeraar. Want al het onderhoudswerk stelt schade uit, beperkt schade of zorgt voor afstel. Zo houden we gezamenlijk de premies laag.

RTV Quirijn

Een traktatie om onze waardering voor de onmisbare vrijwilligersploeg van Tennis en Padel vereniging Quirijn uit Tilburg te onderstrepen.

VV de Meern

Onlangs genoten de vrijwilligers van VV de Meern van heerlijke taart, ter gelegenheid van de "onderhoudsploeg van de maand".

RKVV Bergeijk

Vrijwilligers van RKVV Bergeijk: bedankt voor jullie enorme inzet en nuttige werk voor de vereniging en óók voor de verzekeraar. Immers, al het onderhoudswerk stelt schade uit, beperkt schade of zorgt voor afstel. Zo houden we gezamenlijk de premies laag.

M.M.H.C. Voordaan

De vrijwilligers van M.M.H.C. Voordaan uit Groenekan zijn druk met de aanleg van een nieuw terras en fietsenstalling. Om hen te bedanken voor hun inzet heeft ClubZeker hen verrast met heerlijke taart.

VV Zuidland

In juni zijn de vrijwilligers van VV Zuidland de onderhoudsploeg van de maand. ClubZeker bedankt deze groep vrijwilligers van de onderhoudsploeg voor hun enorme inzet. Deze mannen zijn goud waard voor VV Zuidland. 

AV Passaat

Hans de Waard is coördinator van de onderhoudsploeg en zet zich al 23 jaar met hard en ziel in voor AV Passaat. Op Koningsdag ontving hij voor zijn inzet een koninklijke onderscheiding! ClubZeker bedankt Hans en uiteraard ook alle andere vrijwilligers van de onderhoudsploeg van AV Passaat.

VV Foreholte

In februari zetten we de vrijwilligers van VV Foreholte uit Voorhout in het zonnetje. Om hun inzet te waarderen bedankt ClubZeker hen met een lekkere taart. De vrijwilligers van VV Foreholte hebben ervan genoten. Deze mannen zijn niet alleen goud waard voor VV Foreholte ... ook ClubZeker is blij met deze toppers!