Ervaringen van klanten

ZSC Westerhoven

“Alles is goed geregeld. Interpolis heeft me nog gebeld maar die schrokken van het enorme premieverschil. Bedankt voor het goed verzorgde wervingstraject en tips. We kunnen hier weer een stap mee maken.   Peter Verhoeven (voorzitter) 

Larsheim Tennis en Padel

Wij hebben gekozen voor het voordelige alarmsysteem van WoonVeilig dat wordt aanbevolen door ClubZeker. Het alarmsysteem werkt erg goed. Erg tevreden over WoonVeilig.

Marja Koopal (ledenadministratie)

VV Kapelle

Kapelle

"Wij kwamen vanuit VV Kapelle in 2019 in contact met ClubZeker. Het idee was om eens een vergelijking te laten maken. En dat is altijd verstandig, als je verzekeringen al jaren op dezelfde manier lopen. Tot onze verrassing bleek ons pakket bij een grote verzekeraar echt te duur. Dat kwam omdat die verzekeraar ons zag als een horecabedrijf. En daar valt heel veel schade. Dat beïnvloedde de premie voor VV Kapelle. Bij ClubZeker doen ze echt alleen sportverenigingen. En die veroorzaken veel minder schade dan de horeca. Dat zie je bij ClubZeker in de premie terug. We bespaarden direct 29 procent op de premie en de voorwaarden zijn bij ClubZeker uitstekend. En ja, we werken als sportvereniging wel met geld van de leden, dus het besluit was vlot genomen. En in deze tijden van hoge energiekosten is zo'n extra besparing meer dan welkom!

Tom van der Meer (penningmeester)

vv O.N.T.

Opeinde

“Na referenties te hebben gevraagd zijn we per januari 2020 overgegaan, gebaseerd op: 1.  Fors lagere premie, meer dan 35% besparing: enkele duizenden euro's! 2. Uitstekende voorwaarden 3. Persoonlijk contact 4. Specialistische kennis, ook van de collectiviteiten van de KNVB 5. Meedenken en adviezen over veilig sporten en het exploiteren van de vereniging”

Jeen Visser (voorzitter)

LTV de Ridderweide

Tiel

“We kregen een tijd terug via de KNLTB melding dat ze in zee zijn gegaan met ClubZeker. Het pluspunt van ClubZeker is ook de gratis ClubKeuring. Er kwamen best wat zaken aan het licht die beter konden (o.a. de beveiliging, brandveiligheid en het frituurvet). Inmiddels zijn we overgestapt. Jaarlijks levert ons dat bijna € 550,- op”.

Bert de Gans (v/m penningmeester)

Stichting SportSupport Noord Brabant

Eindhoven

“Sportservice Noord-Brabant ziet ClubZeker als een waardevolle, betrouwbare partner, waarmee we nu en in de toekomst nog veel verenigingen kunnen helpen”

Rotterdam Sportsupport

Rotterdam

"Rotterdam Sportsupport staat voor de kracht van sportverenigingen en hun bijdrage aan een beter Rotterdam. Om die kracht te behouden en te versterken werken we graag samen met partijen als ClubZeker”

Rotterdam Sportsupport

VV De Meern

Utrecht

"Omdat het bij ons gaat om een aanzienlijke waarde van clubgebouwen en inventaris betekende de overstap een substantiële besparing van de premie''.

Piet Eversdijk (Commissie van Beheer)

BLTC Bastion Baselaar

Rosmalen

"Op basis van de forse lagere premies en de voorwaarden stak ClubZeker, ook na beoordeling door een lid werkzaam in verzekeringsbranche, duidelijk boven de concurrentie uit".

Danyel Deckers (penningmeester)

Stichting de Waaie

St. Annaparochie

‘Meer dan 30% minder premie is voor onze club nogal wat. Concreet betalen we bijna € 1.700,- per jaar minder premie. Elk jaar weer! Inmiddels hebben we ook een schade van ruim € 1.800,-- ingediend bij ClubZeker: Die is snel en volledig opgelost. Geen gedoe, geen kleine lettertjes”

Gerald van der Boon (penningmeester)