Over ClubZeker

Waarom wij doen wat wij doen

Initiatiefnemers

De initiatiefnemers van ClubZeker, Jelte Buikema en Kasper Huizinga, zijn in 2016 gestart  met een pasklaar verzekeringsproduct voor sportverenigingen met normale premies die structureel zo’n 30% lager liggen dan de premies van grote verzekeraars als Interpolis en Nationale Nederlanden. De voorwaarden van ClubZeker zijn de meest uitgebreide in de markt. Inmiddels bestaat ClubZeker zeven jaar. Honderden verenigingen hebben hun weg naar ClubZeker weten te vinden.

Doe de gratis vergelijking

ClubZeker is een volmacht kantoor

Als gevolmachtigde van Lloyd’s – het oudste verzekeringsbedrijf ter wereld – behandelen, accepteren en verwerken wij alle aanvragen geheel zelfstandig. Dat is prettig als u korte lijntjes met uw verzekeringspartner wilt. Ons doel is een degelijk en betaalbaar verzekeringspakket samen te stellen voor elke sportvereniging in Nederland. De afhandeling van schade laten we doen door Sedgwick. Zij doen dat zeer professioneel en accuraat.

ClubZeker is geen onderdeel van een ander verzekeringsbedrijf en geheel zelfstandig.

Contactgegevens

U kunt ons op verschillende manieren bereiken. Stel gerust uw vragen, we staan voor u klaar. U kunt ons mailen. En u kunt ons uiteraard ook altijd bellen op onze mobiele nummers, zowel binnen als buiten kantooruren.

Bedrijfsgegevens

KvKnummer: 51047179
AFM nummer: 12020898
KIFID nummer: 300.014294

Contact

info@clubzeker.nl

Kasper Huizinga
06 – 29 62 60 24

Jelte Buikema
06 – 23 87 33 03

Calamiteiten

Bij een calamiteit kunt u buiten kantooruren contact opnemen met het volgende telefoonnummer:
088 – 286 66 66

*Dit telefoonnummer is 24/7 bereikbaar.

Wie zijn de initiatiefnemers?

ClubZeker is opgericht door Jelte Buikema en Kasper Huizinga, beiden behept met Noordelijke nuchterheid en gepokt en gemazeld in verzekeringsland. En met een flinke affiniteit met sport.

Jelte Buikema

Jelte Buikema is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsspecialist die al ruim 20 jaar in de financiële dienstverlening actief is. Jelte heeft veel werkervaring opgedaan bij grote financiële dienstverleners als Unigarant, Univé en ABN Amro Verzekeringen op het gebied van marketing en productontwikkeling.

jelte@clubzeker.nl

06 – 23 87 33 03

Kasper Huizinga

Kasper Huizinga is, net als Jelte, onafhankelijk verzekeringsspecialist, en al 26 jaar actief in de sector. Heeft gewerkt bij Nationale-Nederlanden, AGIS en Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds. Is als ondernemer sinds 2000 actief. Is o.a. bestuurslid geweest van Hockeyvereniging Leeuwarden en heeft als scheidsrechter gefloten voor de KNHB.

kasper@clubzeker.nl

06 – 29 62 60 24

Hoe kan ClubZeker de laagste premies bieden in combinatie met de beste voorwaarden?

Sportvereniging is géén horeca

Grote verzekeraars zien sportclubs als voltijds horecabedrijf en de schadelast in de horeca is erg ongunstig. Daar betaalt de breedtesport – uw sportvereniging – dus aan mee.

Vrijwilligerscultuur is goud waard

De inzet van vrijwilligers bij sportverenigingen draagt bij aan de lage schadelast: veel kleine schades worden door vrijwilligers gerepareerd. Onze verzekeringsmaatschappij AXA Sport & Leisure hoeft deze schades niet te betalen en hierdoor kunnen we zeer scherpe premies blijven bieden.

Verzekeringsmaatschappij AXA Sport & Leisure specialist in breedtesport

Als gevolmachtigde van Lloyd’s werkt ClubZeker samen AXA Sport & Leisure. AXA behoort tot één van de grootste verzekeraars ter wereld. Ze hebben een eigen sportdesk en begrijpen dat het in de breedtesport heel anders werkt dan in de horeca. AXA ziet ook de grote waarde van vrijwilligers bij sportclubs. En dat ziet u als klant terug in de premie.

800+ sportbestuurders gingen u voor

Sluit je aan bij de nieuwe manier van verzekeren voor sportverenigingen en vraag de gratis vergelijking aan.

Doe de gratis vergelijking