Over ons

Over ClubZeker
ClubZeker is in 2016 ontstaan als reactie op de veel te hoge premies die sportverenigingen moeten betalen voor hun verzekeringen. Sportverenigingen worden in Nederland door verzekeraars ingedeeld in de categorie ‘Horeca’. De risico’s van een 16 uur per dag professioneel functionerend horecabedrijf zijn anders van aard die die van een sportvereniging.

Wie zijn de initiatiefnemers?
ClubZeker is opgericht door Jelte Buikema en Kasper Huizinga, beiden behept met Noordelijke nuchterheid en gemazeld in verzekeringsland. En met een flinke affiniteit met sport. Daarnaast willen ze een eerlijk verzekeringsproduct voor sportverenigingen aanbieden.

Een eerlijk verzekeringsproduct, met een eerlijke premie
De zoektocht naar een eerlijk verzekeringsproduct voor sportverenigingen leidde via nagenoeg alle Nederlandse verzekeringsmaatschappijen uiteindelijk naar Groot-Brittannië. In Groot-Brittanie is Sportcover de enige verzekeraar die zo’n product heeft ontwikkeld. Met activiteiten in Denemarken, Noorwegen, Zweden, Ierland, Litouwen en Engeland – en nu dus met ClubZeker in Nederland – is Sportcover veruit de beste partner in verzekeringsoplossingen voor sportverenigingen. Sportscover heeft in Lloyds een ijzersterke partner gevonden.

De mensen achter ClubZeker

clubzeker-jelteJelte Buikema (1966) is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsexpert die al ruim 20 jaar in de financiële dienstverlening actief is. Jelte heeft veel werkervaring opgedaan bij grote financiële dienstverleners als Unigarant, Univé en ABN Amro Verzekeringen op het gebied van marketing en productontwikkeling.
clubzeker-kasperKasper Huizinga (1959) is, net als Jelte, onafhankelijk verzekeringsexpert, en al 26 jaar actief in de sector. Heeft gewerkt bij Nationale-Nederlanden, AGIS en Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds. Is als ondernemer sinds 2000 actief. Is o.a. bestuurslid geweest van Hockeyvereniging Leeuwarden en heeft als scheidsrechter gefloten voor de KNHB.

Contact met ClubZeker
We nodigen u van harte uit uw vragen en/of opmerkingen aan ons voor te leggen. Neem gerust contact met ons op.

Wilt u weten welke risico's uw club loopt?

Vraag de gratis ClubKeuring ook aan uw voor club.