Hoe het werkt:

Waarom ClubZeker goedkoper kan zijn dan de traditionele grote verzekeraars in Nederland.

Horeca-premies

Een sportvereniging is minder dan 10% van de tijd vergelijkbaar met een horecabedrijf. Echter, een voetbalvereniging betaalt wel 100% dezelfde (zeer hoge) premie als een horecabedrijf. Sportverenigingen betalen dus ‘horeca-premies’ en verzekeraars verhogen hun premies voor alle horecabedrijven (waaronder de sportverenigingen) om de slechte schaderesultaten te compenseren.

Vrijwilligers-cultuur

Verzekeraars en banken trekken zich terug uit de provincie en sluiten hun kantorennet in snel tempo. Er is steeds meer afstand tot vrijwilligers en bestuurders van de sportverenigingen. Ze besteden überhaupt geen aandacht meer aan de ‘kleine ondernemingen’. Dat is voor hen een onbelangrijke categorie waarin ook sportverenigingen vallen. ClubZeker is gespecialiseerd in het verzekeren van sportverenigingen. Wij kennen de mores van de breedtesport en zijn ’s-avonds en in het weekend gewoon bereikbaar.

Kennis

Er is bij de traditionele verzekeraars en tussenpersonen geen specialistische kennis en kunde om sportverenigingen goed te kunnen adviseren over verzekeringen. ClubZeker is op de hoogte van alle relevante regelingen voor de breedtesport, van de collectieve regelingen die sportbonden hebben afgesloten tot de Bosa-regeling waardoor sportverenigingen geen recht meer hebben op btw-aftrek. Zo voorkomen wij dat u onderverzekerd bent of dubbel verzekerd.

Sluit je aan bij de nieuwe manier van verzekeren voor sportverenigingen.

Vraag hier de gratis ClubCheck aan
Doe de gratis ClubCheck en kom erachter hoeveel u kunt besparen voor uw vereniging.
Stuur uw polissen
Stuur uw polisbladen waarop de verzekerde bedragen en de premies. De voorwaarden hebben we zelf.
Ontvang een ‘appels-met-appels’ vergelijking
Wij analyseren uw polissen en maken een heldere vergelijking van de premies en de belangrijkste voorwaarden. Collectieve regelingen van sportbonden en ontbrekende verzekeringen nemen we mee in ons advies.