Gratis avond verzekeringspreekuur voor sportverenigingen

9 april 2021

Wegens grote belangstelling in Februari herhalen we deze service voor sportverenigingen in de maand April.

Het is lastig om in deze tijd goede informatie te krijgen over de bezuinigingsmogelijkheden op het verzekeringspakket van uw sportvereniging. Maar ook: het verzekeringspakket van sportverenigingen is anders van aard dan dat van een ‘gewoon’ bedrijf.

Daarom opent ClubZeker de deuren weer voor een telefonisch advies-spreekuur. Elke woensdagavond in de maand April bent u welkom op ons telefonisch spreekuur.
Tijdens het gesprek kunnen bijvoorbeeld onderstaande onderwerpen de revue passeren:

  • Hoe regelt u de aansprakelijkheid van de vereniging?
  • Wat is het belang van een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering, zeker nu per 1 juli een nieuwe wet  (WBTR) in werking treedt?
  • Wat is een marktconforme premie voor het clubhuis en de inventaris van uw vereniging?
  • Wat is het nut van een bedrijfsschadeverzekering?
  • Welke collectieve verzekeringen heeft mijn sportbond geregeld?
  • Natuurlijk zullen we ingaan op uw andere vragen.

Geef u hier op voor het gratis verzekeringspreekuur

Geeft u s.v.p. het door u gewenste tijdstip per mail aan ons door. Dat kan ook via info@clubzeker.nl . We reserveren een kwartier per gesprek en als er meer tijd nodig is dan maken we gewoon een vervolgafspraak. Vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden. Wij bellen u op het door u gewenste tijdstip. En mocht het tijdstip niet meer beschikbaar zijn, dan spreken we in overleg met u een ander tijdstip af.

Teams-uitnodiging
Als u liever via Teams wilt overleggen, dan kan dat natuurlijk ook: we zullen dan op uw verzoek een Teams-uitnodiging mailen aan het ons bekende emailadres. Als u collega-bestuursleden wilt aanhaken, dan ontvangen we ook graag van hen een emailadres; wij zullen hen dan ook uitnodigen voor het Teams-overleg.

Uiteraard is dit een geheel gratis en vrijblijvende dienstverlening van ClubZeker.