Hans Nijland (voormalig directeur FC Groningen) is ambassadeur van ClubZeker

15 september 2023

Hans Nijland, is 23 jaar lang algemeen directeur geweest van FC Groningen, en sinds 1 september 2023 ambassadeur van ClubZeker.

Hans Nijland en de oprichters van ClubZeker delen veel dezelfde opvattingen. Een nuchtere manier van zaken doen, doen wat je belooft en staan voor de kwaliteit van het aanbod zijn een paar gemeenschappelijke kwaliteiten.

Nijland geeft jaarlijks veel lezingen bij amateur sportverenigingen, en kan levendig vertellen over zijn tijd bij FC Groningen. Daarbij blijft niet onvermeld het binnenhalen van Luis Suarez, de parel uit Uruguay. De carrière van Suarez is bekend: FC Groningen, AJAX, Barcelona, Atletico Madrid, met als eindstation een mooie club in Zuid-Amerika. Hans Nijland stond aan de wieg van die carrière.

Nijland heeft niet alleen een visie op de topsport, maar zeer zeker ook op de amateur breedtesport en deelt die graag. Daarin past ook een andere manier om naar verzekeringen te kijken; de breedtesport is toch een beetje een bijzondere eend in de bijt van kleine en middelgrote bedrijven. Denk alleen maar aan vrijwilligers in het bestuur, en de talloze vrijwilligers die zich elke week weer inspannen om sporten op een veilige en fijne manier mogelijk te maken.

Naast zijn optredens als spreker is Hans Nijland ook voorzitter van voetbalvereniging HSC te Sappemeer.

Hans Nijland is ook bij ClubZeker te boeken voor een lezing. Klanten van ClubZeker krijgen op de kosten van de lezing 15 procent korting. Stuur een mail naar info@clubzeker.nl, en Hans Nijland neemt contact met u op voor tijd, plaats en kosten.

ClubZeker verzekert sportverenigingen zeer compleet, tegen een concurrerende premie, en met respect voor de vrijwilligerscultuur, die een grote bijdrage levert aan een beperkte schadelast. Met meer dan 500 verenigingen aan boord, gecombineerd met een jaarlijkse groei van tientalen sportverenigingen, is ClubZeker de enige verzekeringsspecialist voor sportverenigingen in Nederland.