Unieke samenwerking OVI-Enschede en ClubZeker

Gratis één jaar verzekering lichtmasten

De samenwerking met leverancier van lichtinstallaties OVI Enschede zorgt ervoor dat sportverenigingen worden geholpen met een gratis verzekering van kostbare led-sportveldverlichting. De lichtmasten en ledverlichting zijn compleet verzekerd en sportclubs lopen geen financieel risico in geval van schade, denk bijvoorbeeld aan storm of bliksem.

Aanleiding van de samenwerking

Voor de duizenden sportverenigingen in heel Nederland waar ’s avonds buiten wordt gesport is moderne en energiezuinige led-sportveldverlichting een must. Het aanleggen van lichtmasten met ledverlichting vergt flinke investeringen voor deze sportverenigingen. En voor veel sportverenigingen zijn het financieel lastige tijden.

OVI-Enschede en ClubZeker hebben de handen ineen geslagen en helpen sportverenigingen met deze gratis verzekering zodat ze op topniveau kunnen blijven presteren. Deze verzekering wordt verlengd als de vereniging klant is of wordt bij ClubZeker. In andere gevallen wordt de dekking automatisch na één jaar beëindigd. Het eigen risico bedraagt €350,-

ClubZeker stuurt de vereniging de verzekeringsbescheiden en factuur voor het verzekeren van de lichtmasten. OVI-Enschede verrekent deze premie met de vereniging.

25% korting op onderhoud van lichtmasten

Professioneel onderhoud van lichtmasten en ledverlichting is essentieel om veilig te kunnen sporten, verlengt de levensduur en zorgt voor een aanzienlijke besparing in de exploitatiekosten. OVI-Enschede biedt door jarenlange ervaring een onderhoudscontract tegen een uitermate gunstig tarief. Klanten van ClubZeker ontvangen bij OVI-Enschede 25% korting op dit onderhoudstarief; in plaats van € 60,– per lichtmast slechts € 45,–per lichtmast.

Wat zijn uw voordelen?

Gratis één jaar verzekering van lichtmasten

Geen financieel risico in geval van schade; bijvoorbeeld door storm of bliksem

25% korting op professioneel onderhoud van lichtmasten

Behoudt van garantie, verlenging van de levensduur en besparing op de exploitatiekosten

OVI-Enschede – Experts in licht

OVI-Enschede levert, plaatst en onderhoudt sinds 1992 betrouwbare lichtinstallaties in Nederland, België, Duitsland en Afrika en zorgt dat sportverenigingen op topniveau presteren.

Met het unieke masthefsysteem rijdt OVI-Enschede zonder overlast en risico op schade over nieuw aangelegde (kunst)grasvelden. Hiermee plaatst OVI-Enschede zonder enige moeite masten van 8 tot 18 meter.

Gecertificeerd en erkend installateur

De lichtinstallaties die OVI-Enschede ontwerpt en aanlegt voldoen volledig aan de eisen die gesteld worden door de NOC*NSF, NSVV en alle Nederlandse sportbonden.

OVI-Enschede is erkend installateur, VCA** gecertificeerd en werkt conform ISO9001. Hierdoor is OVI-Enschede in staat om ook voor derden masten te plaatsen en aan te sluiten in onder-aanneming.

Meer over OVI

Wilt u ook 1 jaar gratis een verzekering voor lichtmasten?

Neem contact op