Verzekeringen voor Golfclubs

Golfclubs nemen binnen de breedtesport in Nederland een unieke positie in. De golfbanen zijn vaak aangelegd in natuurlijke omgevingen, omringd door weelderig groen, grote waterpartijen en uitgestrekte bossen. ClubZeker biedt een passend en betaalbaar verzekeringspakket voor elke golfclub in Nederland.

Clubgebouw èn greens en tees verzekerd

ClubZeker biedt in samenwerking met golfspecialist AXA XL Sport & Leisure een unieke verzekering aan voor golfclubs waarbij niet alleen de accommodatie, bar, keukenapparatuur maar ook de greens en de tees zijn meeverzekerd. Zelfs als konijnen, vossen, reeën of ander wild schade aan tees of greens heeft veroorzaakt. De golfvereniging is verzekerd voor alle mogelijke gevolgen dankzij de ‘all-risk’ dekking.

Hole-in-one

Elke golfer droomt ervan: een hole-in-one. Daarom betaalt de verzekering de kosten van een consumptie voor de aanwezigen in het clubhuis die horen bij het slaan van een hole-in-one. Maximale vergoeding € 300,-.

Verlies van water

Golfclubs investeren grote bedragen in bijvoorbeeld  irrigatie, drainage, sproeiers en beregeningssystemen om het hele jaar door op mooie, uitdagende fairways en greens te kunnen golfen. Deze verzekering dekt de kosten (maximaal tot € 10.000,-) van het opsporen van lekkages. Het verlies van water is tot maximaal € 2.000,– verzekerd.

Gemak en persoonlijke aanpak

Sportbestuurders in de golfsport zetten zich op vrijwillige basis in. ClubZeker zorgt daarom voor gemak en een persoonlijke aanpak. Dat is prettig als u korte lijntjes wilt met uw verzekeringspartner. Wij staan voor u klaar en u kunt ons altijd bellen op onze mobiele nummers, zowel binnen als buiten kantoortijden.

Wilt u ook een goedkopere, betere en completere verzekering voor uw golfclub?

Doe de gratis vergelijking